Sunday, December 14, 2008

**My Best Friend Weeding(Pihak lelaki Plak)


Kemarin 13/11/2008 Kenduri sebelah din lak.(pengantin lelaki) hahhaa nuh di sungai Jaguong,Pendang nuh..jauh la jugak..setengah jam lebih aku rasa..sempat la kau terlelap jap...
Kali ni best friend kami iaitu hany yang make upkan atif nie.. Nurse hany nie.tp dah minat dia dengan andaman nie..Part time dia bukak sewa baju pengantin dan make.up.pakage lengkap pon ade.huuhuhhh..memang minat dia dari kicik2 lagi..baju2 pengantin nie sume sewa dari dia.. Lawa2 baju walau tak banyak.. Nantok la..satg aku sambung karang len ...ZZZZZZZZZ

aku yg tak lepaskan pelung bergambar..


alahai..muka putih tgn gelap lak


hahaha posing2 lam keta masa on da way
nak balik p knduri kat jln sultanah..
3 org anak dara duk gila posing lam keta.hukhukhuk..
mujur pp ku licin jek.hakhakhak..bestnyer..
tiada gangguan jerawat.hakhakhak



MB Kedah yang turut datang kenduri kat restoran mama..

2 comments:

e.i.s.r.a.a on December 15, 2008 at 4:25 AM said...

salam pagi isnin.
asyik sebuk pergi kenduri kawen orang je... kenduri kawen diri sendiri bila pula? ehem ehem ehem.

muka mb kedah gelap, tangan dia cerah apa...ehe
=)

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. on December 15, 2008 at 5:42 AM said...

kita kawen dua kn.hakhakhak..erk...aah la muka gelap skit.tgn putih,huhuhuhuh

 

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino