Monday, April 27, 2009

** Jumpa Geng TM kat Shah ALam



Sampai KL Dalam pukul 1 lebih .. ku Sempat g poya2 kat Shah alam dan stay kat umah sisi akulah..
Thanks sis akulah yang sudi mengutipku kat stesen komuter Padang Jawa ...hu3. Sempat g Pasar Malam Padang Jawa..Adeh..majoriti yang menjual adalah Orang Jawan..
Kat kedah takda situasi gnie dowh..
sebab tu aku kata Negeri Kedah Tempat paling Best ha3...
Keesokkan harinya ,dapat msg dari Nadz..dia cakap ajak Robot,Zurfa ,Prue ..
Aku oke jek la... Lepak Kat food court seksyen berapa tah ke bus stand tu.
.tunggu imai dengan Nadz punya la lama.pasrtu zurfa datang dengan tunangnya Prue..
Bagi Kad Kwen .. hehhe.Tahniah..da nak kawen korang..sori..terlupa nak amik gambar zurfa n Prue.
kalau ada rezeki ai g a kenduri korang...
Ampehh tol imai..senyap giler.wat shy2 cat plak..sepatah je orang tanya dia cakap..
kalau kat SMS dan YM..ampeh aku dikenakan dan di lawyer burukan dia..senyap giler2 nieh...


Ni gambar kat Khulafa' Bistro Seksyen 7 shah alam.dekat je dengan umah sis akulah..
Dari Kiri: Imaizumi(EiMY),RObot,Stonz


Imai Dan nadz..ehem ehemmm...

PAstu jumpa robot Kat khulafa' ..sis akulah call stonz ajak join,
.pastu robot call vajeravu datang,,,so,ramai gak aa kan..hahha.
lepak2 sampai kol 6.30..tak sempat nak g jumpa ab (Arieza)

2 comments:

uBi on April 28, 2009 at 10:41 AM said...

waaa best2.. nan cheese,, ayam tandoori.. dgn teh o ais limau satu yer... tenkiyou anne...

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. on April 28, 2009 at 8:12 PM said...

hahha mna ade sume tu..minum jek lak..dah la manis bangat:(

 

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino