Tuesday, June 09, 2009

**Bintang2 Popular Fewett


salam n salam sejahtera kepada semua warga forum,http://forum.fewett.org telah pun bertukar wajah dan diharapkan anda semua dapat aktif balik dan promote kepada rakan2 tentang pembaharuan yang telah buat ni, semoga FeweTT sentiasa maju kehadapan biggrin.gif biggrin.gif<<--- TT@EVOX founder forum.fewett

forum.fewett telah dibangunkan hampir 3 tahun setelah jatuh bangun...Tahniah untuk semua warga fewett kesayangan ku yang terus menyokong forum.fewett .Kita dalam forum.fewett dan fewett site nie dah macam famly..selisih faham tak pernah simpan dendam..itu yang aku respek dan sayang budak2 fewett nie.. bertekak bergaduh dalam forum atau pendapat apa2 pon,tetap best dan tak amik hati..itu yang membuatkan kita lebih dekat dan mesra macams edara..wahahhaa.. tambah2 pakcik akak tukang cat..kata p la apa.dia tak pernah simpan dalam ati aku rasa,,sebab memang gitu,dan dia pon pernah cakap tak simpan.. u memang best a pakcit.. moga pat kawen ngan makcit :P :puppyeyes:eh cilap.datin sri dan tan sri @guling


APa kelebihan
forum.fewett? kat sini kami lebih mementingkan comunity.. melebihi yang lain2.. macam yang along cakap,perselisihan tu kita setlekan cepat.. dan tiada dendam..macamtu la kaki forum yang matang..bukan macam budak2 hingusan.. ur da best:inlove: yang ada kuasa,tak suka suki salah guna kuasa yang ada..tu yang lebih best..macam mana selisih paham pon tidak gunakan kuasa yang ada untuk balas dendam..kan kan kan???

Kalau korang nak Rapid SHare Account premium ,register dan jadi ahli fewett..mudah je korang nak dapat..melambak..tu belum my DiER yang dump..ha3..kalau dier dump.tak abis makan :siga:..
KOrang jugak boleh belajaq hack..he3..bukan semua forum ada bab nie beb..kaki hacker banyak kat cnie..so,korang bleh la mintak tunjuk ajar dorg..terutama hantulaut,try,ajul n beberapa org lagi..geng nie la yang korang leh dapatkan RS free.hahhaha...yang belum reg tu sila la reg.. dialu-alukan..untuk join comunity kami..




New Posts ACCOUNT DUMP
Macam2 Account Boleh dicari sini. Rapidshare, Megaupload..paypal...credit ccard...bla2...
.:woooh:


Dan thanks gak kat TT dan Mamasita sebab memberikan kepercayaan dengan berbesar hati up aku ke satu tahap rank lg...iaitu supermoderator .ishh:eheh:.mekasih la sebab memberikan kepercayaan nie...haiih..besar tanggungjawab gak nie..mekasih gak kat along yang selalu memberikan pendapat yang best walau kadang2 tak best @guling(harap2 along tak baca)

Kat sni gak la aku kenai dengan Dier he3....

Sekarang Berlangsung nya Bintang Popular Fewett Forum..Jom jalankan tugas anda Vote Fewetterz yang anda gemari
@peluk

Tunggu pulak http://torrent.fewett.net rebond nanti


:inlove::woooh::gatau:

Kategori FeweTTerz Lelaki Popular
SipotriboT [ 1 ] ** [4.17%]
alif33 [ 1 ] ** [4.17%]
Hyunckel [ 3 ] ** [12.50%]
Hantulaut [ 6 ] ** [25.00%]
Try [ 2 ] ** [8.33%]
Liverpool [ 2 ] ** [8.33%]
hafizyusoff [ 1 ] ** [4.17%]
WallEtMan [ 2 ] ** [8.33%]
dark ph@ntom [ 0 ] ** [0.00%]
lanundaratz [ 0 ] ** [0.00%]
sparxvirus [ 0 ] ** [0.00%]
n_aruto_x [ 1 ] ** [4.17%]
ROCKdj [ 1 ] ** [4.17%]
mrJAMBUƂ® [ 1 ] ** [4.17%]
slipknot [ 0 ] ** [0.00%]
mizie0o0 [ 2 ] ** [8.33%]
tech_frix [ 0 ] ** [0.00%]
giera406 [ 0 ] ** [0.00%]
ab3r [ 1 ] ** [4.17%]
adunsia [ 0 ] ** [0.00%]


Kategori Staff Popular
Hantulaut [ 4 ] ** [16.67%]
SipotriboT [ 0 ] ** [0.00%]
Try [ 1 ] ** [4.17%]
tukang cat tingkap14 [ 2 ] ** [8.33%]
WallEtMan [ 1 ] ** [4.17%]
sparxvirus [ 0 ] ** [0.00%]
n_aruto_x [ 0 ] ** [0.00%]
❤PRiNCeS$❤DiER [ 0 ] ** [0.00%]
syakinah [ 4 ] ** [16.67%]
azieye84 [ 6 ] ** [25.00%]
eRRa FaZiRa [ 2 ] ** [8.33%]
Hyunckel [ 0 ] ** [0.00%]
TanSri [ 1 ] ** [4.17%]
arab [ 0 ] ** [0.00%]
sylar [ 0 ] ** [0.00%]
svelte09 [ 0 ] ** [0.00%]
cikTsunade [ 1 ] ** [4.17%]
AjuL [ 2 ] ** [8.33%]
Kategori FeweTTerz Wanita Popular
HunnyBee [ 0 ] ** [0.00%]
Cinta [ 0 ] ** [0.00%]
minpsycho [ 5 ] ** [20.83%]
syakinah [ 9 ] ** [37.50%]
2day [ 2 ] ** [8.33%]
InFiNiTe [ 0 ] ** [0.00%]
meymey orched [ 0 ] ** [0.00%]
mamajahat [ 0 ] ** [0.00%]
amira [ 1 ] ** [4.17%]
mawar [ 1 ] ** [4.17%]
newgal [ 1 ] ** [4.17%]
cikTsunade [ 2 ] ** [8.33%]
❤PRiNCeS$❤DiER [ 3 ] ** [12.50%]

Vote yang latest..

:eheh::eheh:Jangan lupa Vote

2 comments:

- p z a a - on June 13, 2009 at 12:22 AM said...

wahaha. dasat gila kinah. mesti die ade ubat guna² dari perigi tepi umah die!

aDRiaNa said...

wahhahhaa.. ai dun know la piza :D

 

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino