Monday, August 03, 2009

**Mula mengila dengan Travian


:nggaya::nggaya::takot:sekarang geng fewett dah terkena musim travian..takda apa yang disembngkan melain kan travian dan bruta
@guling@gulingdah jadi forum travian dah forum fewettt..dasyat giler...aku pon turut tak tido nyenyak dek penangan game online nie


:devilishgrin:sabar jek la..forum pon kurang sebba dah lebih tumpu kat game..

@guling@gulingnak salahkan saper?? owner dia la..sapa lagi kalau bukan evox@TT
@setan@setan..sakit2 mata pon aku leh bersengkaang mata men game nie..

Aku puak ROM;-


Empayar Rom ialah puak dalam Travian adalah paling senang dimainkan oleh orang baru. Oleh sebab tahap sosialnya yang tinggi dan pembangunan teknologi Rom ialah pakar dalam bangunan dan koordinasinya, dan pasukan mereka adalah sebahagian daripada elit dalam Travian.
Mereka adalah sangat seimbang dan berguna dalam serangan dan juga dalam pertahanan. Untuk menjamin kepelbagian ini the pasukan Rom dilatih sangat lama dan latihan mereka adalah mahal. Infantri mereka adalah legenda yang hidup, tetapi pertahanan mereka terhadap askar berkuda bukannya sebaik puak lain

Untuk orang baru, yang tidak tahu apa yang mereka hendak main, Rom adalah pilihan yang ideal..
Askar-askar Rom

Nilai serangan Nilai pertahanan terhadap infantri Nilai pertahanan terhadap askar berkuda Kayu Tanah Liat Besi Tanaman Kepantasan
Askar Legion 40 35 50 120 100 180 40 6
Pengawal Pertahanan 30 65 35 100 130 160 70 5
Askar Empayar 70 40 25 150 160 210 80 7
Kesatria Diplomatik 0 20 10 140 160 20 40 16
Kesatria Empayar 120 65 50 550 440 320 100 14
Kesatria Jeneral 180 80 105 550 640 800 180 10
Kereta Pelantak 60 30 75 900 360 500 70 4
Tarbil Api 75 60 10 950 1350 600 90 3
Senator 50 40 30 30750 27200 45000 37500 4
Peneroka 0 80 80 5800 5300 7200 5500 5

Keistimewaan
  • Boleh tingkatkan atau lanjutkan bangunan dan lapangan sumber serentak.
  • Bonus pertahanan tinggi oleh tembok
  • Pedagang boleh angkut 500 unit sumber (kepantasan: 16 medn sejam)
  • Infantri sangat kuat, askar berkuda sederhana,
  • Pembangunan adalah mahal dan mengambil masa lama.

1 comments:

Saiful Amin on April 22, 2013 at 7:02 PM said...

Slm gadis kalis pluru

from: blueboy

 

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino